Over ons – Tandartspraktijk Herpen – Herpen

Over ons

Om de hoek van de Sint-Sebastianuskerk vindt u Tandartspraktijk Herpen. Al meer dan twintig jaar zijn wij dé praktijk voor patiënten uit Herpen en ver daarbuiten. Mede door onze indrukwekkende resultaten bij complexe tandproblemen. Stap binnen in onze moderne tandartspraktijk en ervaar hoe wij u koesteren als patiënt én mens.

Allround tandartspraktijk

Als allround tandartspraktijk zijn wij een gevestigde naam. We werken met een vast team van tien vakspecialisten. Als patiënt kunt u rekenen op de beste tandzorg. Het uitgangspunt van Tandartspraktijk Herpen is: waar kunnen we u écht mee helpen? Inleven en meedenken staan bij ons dan ook voorop.

Onderdeel van PDA

Tandartspraktijk Herpen is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.